Douwe Polstra

Het opleiden en ontwikkelen van mensen heeft mij altijd geïnteresseerd. Vooral als je daarmee de intrinsieke motivatie van de ander (en jezelf!) mee aanwakkert. Want hoe fijn en belangrijk is het als je gemotiveerd bent in hetgeen je doet!

Vanuit deze bron werk en leef ik en ben hierdoor gedreven naar de KMA gegaan om Genieofficier te worden, overgestapt naar het Belgische Solvay als Supply Chain Manager, van daaruit naar Crovadis voor een salesfunctie in logistieke ICT en in 1999 naar het lang gekoesterde zelfstandige ondernemerschap als trainer & consultant.

Van daaruit heb ik me verder ontwikkeld en ervaren dat leren uit de theorie en in de praktijk een energiebron is, welke ik iedereen gun.  Dit idee is de drijfveer achter het medeoprichten van DPP2 voor de Lerende Organisatie, gecombineerd met 2BImproved als concept voor competentieontwikkeling van medewerkers. 2Bimproved is het zusterpakket van Werkstap, dat wordt toegepast voor arbeidsmarktontwikkeling van mensen in hun re-integratie en/of overbrugging van hun afstand tot de arbeidsmarkt.

Ik ben mede-eigenaar van DPP2, 2BImproved BV en Werkstap BV en lid van de Society for Organizational Learning.

“Mijn persoonlijke groei en successen zijn altijd het gevolg geweest van leren in nieuwe richtingen.”

null