Jan Olav Smit

Klanten vinden mij ondernemend, resultaatgericht, creatief en een mensen-mens.

Mijn missie is mensen ondersteunen in het leven van een betekenisvol leven. Hierdoor ontstaat de grootste waarde voor ieder individu, team, organisatie en omgeving.

Ik doe dat het liefst door samen met de opdrachtgever vast te stellen wat nodig is om ambities te realiseren. En dan richt ik mij vooral op strategie, breinvriendelijk leidinggeven en het bouwen aan succesvolle teams.

Mijn stijl van trainen en coachen is praktisch, doelgericht, positief en stimulerend.

De afgelopen 30 jaar adviseerde ik zo’n 100 organisaties en trainde ruim 2.800 directie/MT/leidinggeven, teamleden en studenten. In de meeste gevallen gaat het dan het om concrete zaken voor elkaar te krijgen of ter voorbereiding van een volgende stap in iemands professionele carrière.

Mijn programma’s zijn maatwerk, zoals "Teamleider in 100 dagen". Daarmee bereik je de beste resultaten.

Klanten profiteren van mijn uitgebreide bedrijfskundige kennis, ervaring van (non)profit-organisaties en sterke punten:

  • Ideeënvorming
  • Strategisch
  • Actiegerichtheid
  • Focus
  • Sturingskracht

In 2018 publiceerde ik het Handboek "Ontketen Teamkracht".

Verder ben ik kerndocent Risicomanagement en Cybersecurity aan de Haagse Hogeschool en lid van de Society for Organizational Learning.

null

blended learning programma voor teamleiders

Wie de kracht en resultaatgerichtheid van een team wil vergroten, heeft veel baat bij dit praktische handboek